Aripi de curcan cu legume la punga

de La Ancuta in Curcan, 15 Feb 2011 | 3552 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati aripi de curcan
  • 5 cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 cepe rosii
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 2 mere
  • 4 catei de usturoi
  • 50 g branza telemea
  • cimbru
  • 1 cana apa
  • sare, piper
  • 1 punga pentru cuptor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de curcan cu legume la punga:

Se spala carnea si se condimenteaza.

Curatam cartofiii si ii scobim. Umplem cartofii cu un amestec din telemea, 1 ceapa rosie si un cartof mic. Face o pasta din aceste ingrediente (la robot).

Taiem legumele bucatele, iar merele felii pastrand coaja. Ceapa o taiem inele.

Punem carnea in punga magica iar deasupra punem restul ingredientelor.

Asezam punga in tava, presaram cimbru si putina sare si adaugam cana de apa. Inchidem bine punga cu clema din dotare si apoi o perforam in cateva locuri, pe partea superioara.

Dam la cuptor, la foc potrivit, timp de 1 ora si jumatate. Scoatem din cuptor si rupem punga. Mai lasam inca 10 minute in cuptor, ca sa se rumeneasca frumos.

Servim calda cu muraturi.

Sursa

 

RETETA IN IMAGINI

Aripi de curcan cu legume la punga-0
Aripi de curcan cu legume la punga-1
Aripi de curcan cu legume la punga-2
Aripi de curcan cu legume la punga-3
Aripi de curcan cu legume la punga-4

COMENTARII (30)

La Ancuta

La Ancuta 1

17.02.2011, 13:57

Multumesc Mamaie

mena29

mena29 1

17.02.2011, 14:04

Am venit la masa

La Ancuta

La Ancuta 1

17.02.2011, 18:16

Pofteste Mena

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!