Aripi de pui cu sos de ciuperci si ficat la cuptor

de Bya Ralu in Pui, 20 Feb 2012 | 3178 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 aripi de pui
  • 1 conserva ciuperci
  • 6 bucati ficat de pui
  • 1/2 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de bulion
  • 1 cana vin rosu
  • condimente
  • ulei masline
  • foi de dafin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de pui cu sos de ciuperci si ficat la cuptor:

Aripile de pui le condimentam cu usturoi, cu boia dulce si condiment de pui si le stropim cu ulei de masline si le lasam la rece 30 min. Ficatul se taie cubulete mici, iar ciupercile se pun la calit cu ulei de masline, dupa care adaugam ceapa rondele si ficatul maruntit, punem si usturoiul si morcovul taiate rondele si 1 cana de vin rosu si le lasam 10 min. Aripile de pui le asezam in tava si punem si compozitia cu ciuperci si sosul format. Se acopera cu apa, punem o folie de aluminiu si o punem la cuptor timp de 20 min. Punem intr-un castron pasta de bulion si o subtiem cu apa, se toarna totul in tava si se lasa fara folie inca 10 minute sa mai scada sosul. Se serveste cu muraturi.

 

 

TIPS-URI

1

Se poate servi cu un pahar de vin rosu

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Aripi de pui cu sos de ciuperci si ficat la cuptor 147912
retete culinare - Aripi de pui cu sos de ciuperci si ficat la cuptor 147913
retete culinare - Aripi de pui cu sos de ciuperci si ficat la cuptor 147914
retete culinare - Aripi de pui cu sos de ciuperci si ficat la cuptor 147915

COMENTARII (15)

Bya Ralu 1

20.02.2012, 19:36

multumesc,ma bucur ca va place

Bya Ralu 1

20.02.2012, 19:44

onesta de ce doar mmmmmm?pune hmmmm

Bya Ralu 1

20.02.2012, 19:45

simona sa faci sa imi spui daca ti-a placut,e delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59