Aripi de pui pane

de MotanLaOale in Pui, 30 Ian 2013 | 4002 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 aripi de pui
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 2 linguri lapte
  • vegeta
  • boia de ardei
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de pui pane:

Aripile se curata si se taie varfurile.

Se pun la fiert in apa cu sare 20 minute.

Se scot si se lasa la scurs si racit.

Din faina si oua se face un amestec care se subtiaza cu lapte pana ajunge ca o smantana groasa.

Se adauga vegeta, sare si piper si se amesteca bine.

Aripile fierte si uscate se presara cu sare, piper si boia.

Se incinge ulei intr-o tigaie.

Se trec aripile prin amestecul de oua si se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Se scot pe hartie absorbanta.

Se servesc cu orice fel de garnitura si muraturi.

Pofta Buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Aripi de pui pane 200875
retete culinare - Aripi de pui pane 200876
retete culinare - Aripi de pui pane 200877
retete culinare - Aripi de pui pane 200878
retete culinare - Aripi de pui pane 200879
retete culinare - Aripi de pui pane 200880
retete culinare - Aripi de pui pane 200881
retete culinare - Aripi de pui pane 200882
retete culinare - Aripi de pui pane 200883
retete culinare - Aripi de pui pane 200884
retete culinare - Aripi de pui pane 200885
retete culinare - Aripi de pui pane 200886
retete culinare - Aripi de pui pane 200887
retete culinare - Aripi de pui pane 200888

COMENTARII (37)

MotanLaOale 1

30.01.2013, 21:01

mamaieelena 1

08.02.2013, 09:56

MotanLaOale 1

08.02.2013, 10:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: