Aripioare Condimentate la Cuptor cu Cartofi in Lapte

de Valyvalentyna in Pui, 21 Feb 2015 | 5960 vizualizari

 

O Bunatate..!!

 

INGREDIENTE

  • 12 aripioare;
  • 2 pliculete condiment pt. pui;
  • 1 capatina usturoi {facut mujdei},
  • putin cimbru;
  • 2 pahare de bere.
  • Pt. Cartofii la cuptor:
  • 6 cartofi,
  • 1 legatura marar;
  • 3 oua;
  • 3 linguri smintina;
  • putin chilli,
  • 2 pahare lapte,
  • 3-4 catei usturoi {pisati},
  • sare;
  • ulei pt. uns tava.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare Condimentate la Cuptor cu Cartofi in Lapte:

Curatam si spalam bine aripioarele le punem intr-un vas mai inalt le condimentam bine cu condimentele,cimbru, usturoiul si berea {de preferat este sa stea peste noapte in acest amestec} a doua zi se pun frumos in tava si se toarna peste ele acel amestec cu bere se baga la cuptor la 180 de grade pina se rumenesc frumos. In acest timp spalam bine cartofii si ai punem in apa cu sare la fiert. Dupa ce cartofi au fiert in curatam de coaja si ai taiem cuburi ai punem in tava de cuptor potrivim de sare putin chili apoi turnam laptele si smantana in care am batut ouale am pus mararul si usturoiul. se da la cuptor pana scade si se rumenesc frumos. Cind aripioarele sunt gata le servim alaturi de garnitura de cartofi.

TIPS-URI

1

Peste garnitura de cartofi puteti pune smintina si puteti servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare Condimentate la Cuptor cu Cartofi in Lapte" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aripioare crocante la cuptor