Aripioare crocante

de ionix in Pui, 29 Sep 2010 | 2517 vizualizari

 

simplu, rapid si sotul papa tot :))

 

INGREDIENTE

  • 10 aripioare
  • 1 ou
  • Doua linguri cu lapte
  • Sare, piper
  • Busuioc
  • Faina
  • curry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare crocante:

 Aripioare se spala, se curata de cotori si se taie-n doua (varfurile se arunca). Pe aripioare punem sare, piper, busuioc si curry... dupa gust. Dam aripioarele la frigider cam 15 minute, pentru a intra mai bine condimentele in carne.

Intre timp, pregatim faina pe o farfurie mare. Oul il batem bine, ca pentru omleta, iar apoi adaugam laptele si batem bine. Dregem ouale cu sare si piper. Tavalim aripioarele prin faina, apoi prin ou si iar prin faina ( batatorind bine pt a absorbi cat mai multa faina)

Intr-un ceaun punem ulei la incins, suficient cat aripioarele sa se scalde in ele. Cand uleiul este foarte bine incins, dam focul la minim si punem aripioarele. Lasam circa 10 minute, si pe o pare si pe alta, si apoi dam focul mai iute. Le lasam pana se face crusta tare, nu pana se rumeneste, circa inca 10-12 minute.

Se scot pe servetele pentru a se scurge de ulei si se servesc calde

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Aripioare crocante-0
Aripioare crocante-1
Aripioare crocante-2

COMENTARII (26)

ionix

ionix 1

30.09.2010, 16:35

@Laly... am de papagal, vrei?

@Postavaru.... sunt de acord o sa fie o categorie numai a mea

@Silvioara.... poate, daca imi dai un pupic

nadina73

nadina73 1

02.10.2010, 02:34

ce sot cuminte papa totsi noua ce ne mai ramene?5f

ionix

ionix 1

02.10.2010, 20:50

@Nadina...foarte rar papa el tot hehehe nimic, doar acum multumesc pt furci

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!