Aripioare cu miere si mustar

de Lavinia in Pui, 17 Mai 2014 | 1135 vizualizari

 

Sunt super delicioase aceste aripioare.Toata familia a fost foarte incantata de ele:)

 

INGREDIENTE

  • aprox 15 aripioare
  • 1-2 lingurite boia iute
  • 2 catei de usturoi
  • sare

Sos:

  • 50 g unt
  • 1 lingura plina cu miere
  • 1 lingura plina cu mustar
  • 1 lingura pasta de rosii/ketchup
  • sare
  • piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare cu miere si mustar:

Am spalat bine aripioarele de pui si le-am curatat.

Am pus peste aripioare usturoiul pisat,boiaua si sare si le-am amestecat usor cat sa le acopar pe toate de condimente.

Le-am lasat apoi 45 de minute sa se odihneasca.

Intr-o tigaie am pus putin ulei la incins si am prajit aripioarele la foc mediu pana s-au rumenit frumos pe ambele parti.

Am pus untul la topit intr-o tigaie.

Separat,am amestecat mierea cu mustarul si pasta de rosii.

Am adaugat peste untul topit amestecul de miere si am mai lasat pe foc 2-3 minute amestecand continuu pana s-a legat frumos.

Am asezonat sosul cu putina sare apoi am adaugat aripioarele .

Noi am servit arpioarele alaturi de un piure de cartofi si salata verde cu castraveti.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Aripioare cu miere si mustar 320101
retete culinare - Aripioare cu miere si mustar 320102
retete culinare - Aripioare cu miere si mustar 320103
retete culinare - Aripioare cu miere si mustar 320104
retete culinare - Aripioare cu miere si mustar 320105
retete culinare - Aripioare cu miere si mustar 320106
retete culinare - Aripioare cu miere si mustar 320107
retete culinare - Aripioare cu miere si mustar 320108
retete culinare - Aripioare cu miere si mustar 320110

COMENTARII (17)

mirela0911 1

18.05.2014, 12:35

Ce aripioare apetisante!

laura_n 1

18.05.2014, 15:31

cod de bale, cod de bale )

Valclaudia 1

19.05.2014, 06:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55