Aripioare cu sos de mustar si ciuperci la cuptor

de Valclaudia in Pui, 30 Oct 2014 | 2058 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripioare de pui
  • 250 gr. ciuperci
  • 3 linguri mustar dulce
  • 2 linguri seminte de susan
  • sare si piper macinat dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare cu sos de mustar si ciuperci la cuptor:

Spalam aripioarele sub jet de apa rece.

Amestecam 3 linguri de mustar cu 5 linguri de apa rece, 2 linguri seminte de susan, sare si piper macinat dupa gust.

Asezam aripioarele intr-un castron, turnam amestecul de mustar peste aripioare si dam vasul la rece pentru cateva ore (eu l-am lasat de seara pana dimineata la frigider).

A doua zi golim continutul castronului intr-un vas de yena,curatam ciupercile, le spalam si le taiem felii.

Asezam feliile de ciuperci peste aripioare, preincalzim cuptorulla 200 grade si dam tava la cuptor timp de o ora, pana se rumenesc aripioarele frumos si scade toata apa lasata.

Scoatem tava din cuptor, presaram patrunjel proaspat tocat si lasam la racorit.

Servim aripioarele cu mujdei de usturoi si mamaliguta.

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Aripioare cu sos de mustar si ciuperci la cuptor 349721
retete culinare - Aripioare cu sos de mustar si ciuperci la cuptor 349722
retete culinare - Aripioare cu sos de mustar si ciuperci la cuptor 349723
retete culinare - Aripioare cu sos de mustar si ciuperci la cuptor 349724
retete culinare - Aripioare cu sos de mustar si ciuperci la cuptor 349725
retete culinare - Aripioare cu sos de mustar si ciuperci la cuptor 349726
retete culinare - Aripioare cu sos de mustar si ciuperci la cuptor 349727
retete culinare - Aripioare cu sos de mustar si ciuperci la cuptor 349728
retete culinare - Aripioare cu sos de mustar si ciuperci la cuptor 349729
retete culinare - Aripioare cu sos de mustar si ciuperci la cuptor 349730
retete culinare - Aripioare cu sos de mustar si ciuperci la cuptor 349731

COMENTARII (16)

Aurelia 07_07 1

30.10.2014, 21:14

Rocsi 1

30.10.2014, 21:29

mihaelar63 1

31.10.2014, 02:51

Ce-mi place ca folosesti semintele mereu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D