Aripioare cu sos de rosii la Multicooker

de AdyNA_RadU in Mancaruri cu carne, 13 Aug 2014 | 903 vizualizari

 

Reteta realizata la multicooker dupa http://www.bucataras.ro/retete/perisoare-cu-sos-de-rosii-53764.html

 

INGREDIENTE

  • 6-7 aripioare
  • 5-6 rosii mari
  • 2 cepe
  • 4-5 catei usturoi
  • patrunjel
  • 5 linguri de ulei
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare cu sos de rosii la Multicooker:

Aripioarele le-am parlit, spalat si le-am pus in oala mare Multicooker. Am selectat BOIL  ,15 minute.

Cand s-au fiert, le-am scos pe o farfurie. 

Am spalat oala, am  sters-o, am pus 2 linguri de ulei si am selectat FRY  pentru 10 minute . Dupa aproximativ un minut uleiul s-a incins si am pus si aripioarele.

Cand au fost gata le-am scos pe  farfurie. Am taiat ceapa, am  pus  3 linguri de ulei  si am selectat iar  FRY pentru 10 minute.

Cand ceapa a fost gata, am adaugat rosiile  pasate la blender, sare, piper  si usturoiul taiat marunt si am selectat programul BOIL pentru 25 de minute.

Cu cateva minute inainte sa se termine programul am pus si aripioarele.

La final am adaugat patrunjelul taiat.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Aripioare cu sos de rosii la Multicooker 337011
retete culinare - Aripioare cu sos de rosii la Multicooker 337012
retete culinare - Aripioare cu sos de rosii la Multicooker 337013
retete culinare - Aripioare cu sos de rosii la Multicooker 337014
retete culinare - Aripioare cu sos de rosii la Multicooker 337015
retete culinare - Aripioare cu sos de rosii la Multicooker 337016

COMENTARII (5)

Rocsi 1

14.08.2014, 22:22

Andreea Caroline 1

20.08.2014, 09:25

babi5 1

07.09.2014, 08:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D