Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
simplu de realizat nu necesita foarte mult de munca la ele si nu in ultimul rand foarte delicioase
Sos:
Aripoarele se taie bucati si se pun in apa cu sare 30 min. Se face un amestec din delicat , oregano, boia si piper. Se scot aripile din apa si se sropesc un ulei de masline apoi se pune compozitia facuta mai sus peste ele si se amesteca bine. Intr-o farurile se pune pesmet si susan ( se poate si separat ) si se trec aripioarele prin aceasta. Intr-o tava asezam hartia de copt si punem aripioarele. Se da la cupror 45min la foc mediu. Lagarniura am folosit orez, dar sunt sigura ca erau bune si cu o portie de cartofi prajiti.
Sos: Usturoiul se piseaza apoi se adauga smantana si mararul tocat marunt+sare si piper dupa gust.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult