Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Simplu si bun ,am vrut sa le fac cu suc de lamie si neavind decit jumatate de lamie ,am recurs la sucul de portocala si nu-mi pare de loc rau ..
Prima data am curatat aripioarele, le-am spalat bine apoi le-am pus intr-un castron peste care am pus sucul de portocala ,am sarat, condimentat, si le-am pus la rece pentru 30 min.,apoi le-am asezat in tava.
Am tocat usturoiul, am pus putina boia,uleiul si apa am acoperit cu o folie si am dat la cuptorul incins la 220 gr .
Cind au fost aproape gata luam folia si mai lasam 10 min. sa se rumeneasca.
Garnitura linga dupa preferinta pofta buna.
Au un gust excelent.
1
Linga se poate folosi garnitura pe care o doriti
2
Sau se poate consuma ca atare doar cu o salata linga ..
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult