Aripioare de pui la cuptor cu suc de portocala

de babi5 in Pui, 31 Ian 2014 | 9463 vizualizari

 

Simplu si bun ,am vrut sa le fac cu suc de lamie si neavind decit jumatate de lamie ,am recurs la sucul de portocala si nu-mi pare de loc rau ..

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripioare
  • 2 portocale
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • vegeta
  • 4 catei usturoi
  • 50 ml ulei
  • 100 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui la cuptor cu suc de portocala:

Prima data am curatat aripioarele, le-am spalat bine apoi le-am pus intr-un castron peste care am pus sucul de  portocala ,am sarat, condimentat, si le-am pus la rece pentru 30 min.,apoi le-am asezat in tava.

Am tocat usturoiul, am pus putina boia,uleiul si apa am acoperit cu o folie si am dat la cuptorul  incins la 220 gr .

Cind au fost aproape gata luam folia si mai lasam 10 min. sa se rumeneasca.

Garnitura linga dupa preferinta pofta buna.

Au un gust excelent.

 

TIPS-URI

1

Linga se poate folosi garnitura pe care o doriti

2

Sau se poate consuma ca atare doar cu o salata linga ..

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Aripioare de pui la cuptor cu suc de portocala 294769
retete culinare - Aripioare de pui la cuptor cu suc de portocala 294770
retete culinare - Aripioare de pui la cuptor cu suc de portocala 294771
retete culinare - Aripioare de pui la cuptor cu suc de portocala 294772
retete culinare - Aripioare de pui la cuptor cu suc de portocala 294773
retete culinare - Aripioare de pui la cuptor cu suc de portocala 294774

COMENTARII (32)

diaconta 1

01.02.2014, 23:11

babi5 1

02.02.2014, 01:40

multumesc diaconta

babi5 1

02.02.2014, 01:44

multumesc Rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: