Aripioare de pui marinate la cuptor

de Rocsi in Pui, 17 Iul 2012 | 7277 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr aripioare de pui
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 catei de usturoi
  • 1 1/2 lingura mustar
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 1/2 lingurita patrunjel uscat
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • 3 linguri pasta de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui marinate la cuptor:

Aripioarele le parlim de puf pe flacara aragazului .
Le spalam si le tamponam cu un servet de bucatarie.
Curatam usturoiul si il pisam.
Intr-un bol punem uleiul de masline, mustarul,sare si piper, boia de ardei, busuiocul, patrunjelul si usturoiul pisat.
Cu o lingurita frecam bine pana obtinem o pasta.
Luam un penson, trecem prin acest amestec de condimente si ungem bine aripioarele.
Le dam la rece pentru 30 de minute.
Dupa acest timp, asezam aripioarele intr-un vas yena.
Pasta de rosii o desfacem in putina apa si o turnam peste .

Acoperim vasul si il introducem in cuptor, aprindem focul si le lasam 35-40 minute.
Le descoperim si le mai lasam sa se rumeneasca cam 10-15 minute.
Cand sunt bine patrunse le scoatem la racorit.
Sa aveti pofta!

 

RETETA IN IMAGINI

Aripioare de pui marinate la cuptor-0
Aripioare de pui marinate la cuptor-1

COMENTARII (29)

Rocsi 1

18.07.2012, 11:23

Te astept Mamaie

Sim0na 1

18.07.2012, 20:26

La aripioare nu pot rezista!!!

Rocsi 1

18.07.2012, 22:48

Simona

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04