Aripioare de pui super crispy

de Ksenya in Pui, 15 Mai 2020 | 3911 vizualizari

 

Daca doriti aripioare foarte crocante va indemn sa incercati reteta de mai jos.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripioare de pui
  • 500 ml lapte
  • 1 lingurita cu varf boia de ardei
  • 1/2 lingurita piper
  • O lingurita rasa praf de usturoi
  • 1 lingurita sare
  • 5 oua mari
  • ½ pahar faina alba
  • ½ pahar pesmet de paine Akaya
  • Ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui super crispy:

 

Aripioarele le trecem prin  flacara aragazului, pentru a elimina eventualul puf care mai exista pe ele.

  Spalam  si inlaturam varfurile aripioarelor si le asezam cat mai compact  intr-o caserola cu capac.

 Separat, intr-un castron adaugam boiaua, piperul, praful de usturoi si sarea. Amestecam totul, apoi adaugam laptele. Amestecam pana se dizolva sarea si adaugam totul peste aripioare. Acoperim si dam la rece. Minim 3 ore sau ideal ar fi peste noapte.

 Pregatim 3 castroane, unul cu faina, altul cu pesmet si altul cu ouale batute  spuma.

 Intr-o tigaie sau ceaunel de tuci, adaugam ulei cat sa acopere bine fundul vasului si lasam sa incinga bine uleiul.

 Trecem aripioarele prin faina, ou si pesmet si le prajim in ulei pana capata o nuanta aramie.

 Le scoatem intr-un castron captusit cu prosop de bucatarie, pentru a elimina surplusul de ulei.

 Se servesc cu sosul care va place.

 

Pofta buna!

 

 

 

TIPS-URI

1

Daca mai este nevoie mai completati bolurile cu faina sau dupa caz cu pesmet.

2

Daca doriti mai picant adaugati si putin boia de ardei iute

3

Dupa ce ati inlaturat varfurile de la aripioare, recomand sa le mai taiati odata pe mijloc,astfeli nu riscati sa nu patrunda carnea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui super crispy" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui si pulpe aromate la cuptor