Aripioare iuti si crocante

de Constelatialeu in Pui, 30 Iul 2014 | 12670 vizualizari

 

Caldura mare moncher si unii,nu dau nume,vor sa fac de haleala......

 

INGREDIENTE

  • 11 aripioare taiate pe jumatate
  • 150 g fulgi d eporumb
  • 3 oua
  • 2 lingurite mustar frantuzesc
  • condimente iuti pentru pui
  • faina
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare iuti si crocante:

Mai intai curatam aripioarele de eventualii fulgisori,apoi le spalam si le punem la fiert.Dupa ce au fiert le scoatem cu spumarul si le lasam la scurs.Fulgii de porumb ii maruntim,apoi adaugam condimentele si amestecam.Separat mustarul  bobite il zdrobim si amestecam cu ouale batute bine.Intr-o farfurie punem faina si trecem fiecare aripioara prin faina,apoi prin ou si la final prin fulgii de porumb.Lasam sa se incinga uleiul in tigaie si apoi punem aripioarele la prajit,lasam sa se rumeneasca pe o parte,apoi intoarcem pe partea cealalata.Am servit cu cartofi prajiti si ardei copti.

 

TIPS-URI

1

in apa in care fierbem aripioarele adaugam si putina sare

RETETA IN IMAGINI

Aripioare iuti si crocante-0
Aripioare iuti si crocante-1
Aripioare iuti si crocante-2
Aripioare iuti si crocante-3
Aripioare iuti si crocante-4
Aripioare iuti si crocante-5
Aripioare iuti si crocante-6
Aripioare iuti si crocante-7
Aripioare iuti si crocante-8
Aripioare iuti si crocante-9
Aripioare iuti si crocante-10
Aripioare iuti si crocante-11

COMENTARII (23)

Rocsi

Rocsi 1

31.07.2014, 21:59

MOKUSKA

MOKUSKA 1

01.08.2014, 15:31

minunate mai ai? venim si noi

Panacris

Panacris 1

13.08.2014, 19:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!