Aripioare lipicioase cu cartofi

de -Licurici- in Retete Delikat, 15 Iul 2018 | 2803 vizualizari

 

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"
O cina rapida si delicioasa. Aripioarele, pe langa faptul ca sunt super lipicioase, sunt si picante. :D
Pentru gustul perfect, m-au ajutat noile condimente de la Delikat, 100% naturale. Pentru aripioare am folosit chilli, iar pentru cartofi, mixul de condimente special. ;)

 

INGREDIENTE

  • 10 buc aripi de pui
  • 100 ml miere
  • 50 ml sos Teriyaki
  • 1/2 lingurita Delikat 100% natural – Chilli
  • sare
  • 4 cartofi
  • 2 lingurite Delikat 100% natural - Condimente pentru Cartofi
  • 2 linguri ulei de masline.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare lipicioase cu cartofi:

Intr-un castron, se amesteca mierea cu sosul teriyaki, sare si chilli.

Aripile de pui se spala, se curata, se sterg cu prosoape de hartie sau se lasa la scurs, apoi se pun peste compozitia cu miere.

Se amesteca bine si se lasa la frigider, acoperite, pentru cel putin 1 ora sau peste noapte.

Aripile se pun intr-un vas termorezistent, cu tot cu sos, apoi se baga in cuptorul preincalzit la 180 grade C.

Se lasa 20 min pe o parte si inca 20 min, pe cealalta parte.

Cartofii se spala, se curata si se taie pe lung, dar nu foarte subtire, apoi se amesteca cu uleiul de masline, condimentul pentru cartofi si sare.

Cartofii se pun intr-o tava cu hartie de copt si se baga in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 40 min sau pana cand sunt rumeniti frumos.

Se servesc impreuna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare lipicioase cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi taranesti