Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ana in Pui, 28 Mai 2010 | 4354 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: aripioare, boi, faina, retete Pui
Sapalam aripioarele si le taiem in jumatate ,apoi le condimentam cu sare,piper si pasta de ardei iute si le lasam la macerat 3 ore.
Dam aripioarele le dam prin faina si le prajim pana se rumenesc.
de Bucataras 6
de RODIMUR 8
de Rahela Velicu 6
de kamy 1
nadina73 1
si noua ne plac dar fara picant ca pitici nu manca picant5 furcu
ana 1
Nadina pentru noi am facut picant ,iar pentru Stef numai cu sare si piper.Bebe inca nu papa
Dana Cristea - pusikmea 1
TRIMITE COMENTARIU
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de Catalina L 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 15:04
de Ksenya 5
ieri la 13:30
de Caty 2
pe 26.03 la 19:44
pe 26.03 la 18:04
de oanapl 7
pe 25.03 la 19:25
15 comentarii
7 comentarii
de trifadalia 4
6 comentarii
13 voturi
10 voturi
9 voturi
8 voturi
Bucataras
Caty
RODIMUR
Tuxedo 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
housy 1
cristeena20 6
3400 puncte
Ksenya 5
2173 puncte
RODIMUR 8
2032 puncte
Catalina L 8
1627 puncte
oanapl 7
1573 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!