Aspic cu mar

de alldaycooking in Dulciuri, 11 Mai 2011 | 2001 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 mere
  • 1 lingura fructoza
  • sucul de 1/2 lamaie
  • cuisoare
  • 10 gr gelatina
  • miere
  • scortisoara
  • ulei de nuca
  • fructe de padure
  • fructe deshidratate
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aspic cu mar:

Am pus la fiert un pahar de apa impreuna cu fructoza. Merele le-am curatat, am scos semintele si le-am taiat felii. In apa fierbinte am adaugat mere si am stors imediat lamaia peste mere. Am adaugat apa in asa fel incat merele sa fie acoperite de apa. Am adaugat bucatele de fructe deshidratate papaya, ananas, bucatele de ghimbir si cuisoare. Am lasat sa fiarba aproximativ 20 minute. Am scos cuisoarele in momentul cand am luat de pe foc.

Gelatina am hidratat-o in putina apa si am adaugat-o peste mere dupa ce am luat de pe foc fructele. Am pus fructele in 2 forme unse cu ulei de nuca si am lasat la frigider peste noapte. A doua zi am pus aspicul pe farfurie, am presarat putina scortisoara si miere si am servit alaturi de afine si zmeura.

 

COMENTARII (26)

alldaycooking 1

11.05.2011, 14:55

Miha multumesc!

LUK 1

11.05.2011, 22:41

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 08:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04