Astice american ( homar ) cu sos de soia si lamaie

de maxion in Fructe de mare, 4 Sep 2011 | 5032 vizualizari

 

ceva delicios..........bineinteles cui ii plac crustaceele

 

INGREDIENTE

  • una bucata astice (homar)viu 500 gr
  • una lamaie
  • sos de soia dulce cumparat de la market
  • sare,piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Astice american ( homar ) cu sos de soia si lamaie:

Dupa ce am cumparat homarul ,(atentie trebuie sa ramana viu pana cand e pus la fiert) pregatim o oala sau cratita mai are punem 1,5 litri de apa la fiert in care am adaugat o lingurita de sare si piper dupa gust punem homarul viu in apa fiarta si lasam la fiert 8 ..10 min

Cand s-a facut  culoarea rosie il scoatem pe platou si lasam sa se raceasca un pic, pregatim pe o farfurie sosul de soia si scoatem carnea din coada homarului si clesti taind crusta cu o foarfeca de bucatarie .

Asezonam cu lamaie si servim atat cald dar si rece .....e superr .

Va urez pofta buna

 

TIPS-URI

1

homari se pot gasi si congelatii de viii sau fiertii dar nu sunt la acelas gust ca cei vii

RETETA IN IMAGINI

Astice american  ( homar ) cu sos de soia si lamaie-0
Astice american  ( homar ) cu sos de soia si lamaie-1
Astice american  ( homar ) cu sos de soia si lamaie-2

COMENTARII (6)

LUK 1

05.09.2011, 09:41

n-am mancat niciodata..daca mi-ar gati cineva as incerca

Lau 1

05.09.2011, 13:35

bun

MIUTA 1

26.09.2011, 00:06

Imi place,vreau si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04