Baba Ganoush my way

de LeBlogPiquant in Mancaruri de post, 18 Noi 2010 | 10185 vizualizari

 

O varianta a salatei de vinete - de post si delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 3 linguri de pasta Tahini
  • 2 catei de usturoi
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 3 linguri ulei de masline
  • un praf de chimen
  • 1 praf de sumac
  • boabe de rodie
  • cateva fire de patrunjel tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baba Ganoush my way:

Coaceti vinetele, curatati-le. Dupa ce se racesc, se mixeaza impreuna cu 3 linguri de pasta Tahini, 2 catei de usturoi, sucul de 1/2 lamaie, 2- linguri de ulei de masline, un praf de chimen si unul de sumac + sare&piper.

Apoi se amesteca cu cateva firicele de patrunjel tocate si cu boabele de la jumatate de rodie, si se serveste cu lipie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Baba Ganoush my way" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pastai cu mujdei de usturoi