Baby carrot , caramelizati cu miere

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 28 Feb 2010 | 7802 vizualizari

 

morcovi tineri caramelizati cu miere o alta reteta de post care poate fi folosita ca garnitura festiva mai ales la preparatele de vacuta sau peste

 

INGREDIENTE

  • 500 gr morcovi tineri congelati
  • 2 linguri miere
  • 1 lingura zhar brun
  • sare
  • piper
  • cimbrisor verde
  • zeama de la o portocala 
  • zeama de la o jumatate de lamaie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baby carrot , caramelizati cu miere:

  1. morcovii se fieb 20 min in apa cu sare , se scurg.
  2. se pun intr-o tigaie cu restul ingredientelor.
  3. se amesteca incontinuu pana zeama scade si se face ca un sirop , din acest moment trebuie sa fiti cu atentie pentru ca incep sa se caramelizeze .deci mare atentie sa nu se arda .se asezoneaza cu cimbrisor verde .
 

TIPS-URI

1

acriti dupa gust cu zeama de lamaie .

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Baby carrot , caramelizati cu miere 19846
retete culinare - Baby carrot , caramelizati cu miere 19847
retete culinare - Baby carrot , caramelizati cu miere 19848
retete culinare - Baby carrot , caramelizati cu miere 19849
retete culinare - Baby carrot , caramelizati cu miere 19850

COMENTARII (2)

rivka 1

28.02.2010, 23:39

minunati reteta asta e din cate stiu eu originara din polonia

mihaelar63 1

28.02.2010, 23:58

multumesc rivka , nu stiam
i-am vazut in magazin , mi-au placut , i-am luat si abia apoi am cautat reteta .[bs:04 ]rezultatul imi place . pe deasupra m-am amuzat copios de traducerea din engleza

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55