Baclava

de Miha in Prajituri, 19 Oct 2009 | 5404 vizualizari

COMENTARII (12)

rivka 1

19.10.2009, 16:09

imi place eu cumpar gata facuta da nu cu nuca cu fistic e bunaaaaaaa dar atata de dulce ca desi am o dantura foarte ingrijita de fiecare data am senzatia ca-mi pica toti dintii din gura de dulce ce e si e greu sa te opresti din mancat asa ceva,,,

ANCA 1

19.10.2009, 16:20

mie-mi place asa dulceeeeeeeeeee

Miha 1

19.10.2009, 16:57

Anco, tie cred ca-ti trebe fo juma de kil de zahar.

rivka 1

19.10.2009, 17:02

ce ma distrati, da baclavaua asta asa trebuie sa fie foarte foarte insiropata si dulce , eu simt ca ma ingras numai cand bag una ingura nici nu apuc sa o mestec/inghit deja simt cum imi creste fundul.

Irina 1

19.10.2009, 18:14

Baclavaua e printre preferatele mele! E duuulce rau, da' bunaaa!

liana_geicu 1

19.10.2009, 18:35

leoflori 1

19.10.2009, 19:27

pazea ca viiiiiiin

Oana 1

19.10.2009, 19:37

Wow, asta e preferata lui Cata Eu nu prea ma omor dupa asa dulceeeeee, dar o bucatica ma sacrific

Mihaela 1

19.10.2009, 21:01

si eu! si eu!!

ionix 1

20.10.2009, 08:32

sotul meu adooooooooora baclavaua... sarut-mana Miha pt inca o reteta super super tare si nu pare greu de facut

adriana65 1

20.10.2009, 08:41

Baclavaua este preeferata mea . Cât mai însiropastă şi cât de dulceeeee

Miha 1

20.10.2009, 09:37

Va poftesc pe toate la o baclava. Problema e ca nu mai am decat 2 patratele dar vedem noi cum le impartim.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose crosetate