Bagels

de Satisfyyourcravings in Piine, 21 Feb 2014 | 5784 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 și 1/2 căni făină albă
  • 2 căni făină integrală
  • 3/4 cub drojdie
  • 1 lingură zahăr
  • 2 lingurițe sare
  • 2 linguri ulei
  • 1 cană apă călduță
  • susan negru și sare grunjoasă pentru decor
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagels:

Drojdia se amestecă cu sarea până se lichefiază. Într-un castron, se amestecă cele două tipuri de făină, apoi se adaugă uleiul, zahărul, drojdia și apa. Se frământă aluatul obținut 10-15 minute, până devine catifelat și elastic. Se lasă la crescut 2 ore, acoperit cu un prosop umezit cu apă caldă.

Se împarte aluatul în 8 bucăți egale. Se modelează sub formă de bilă fiecare bucată și se găurește în centru folosind degetele mari. Se așează pe o suprafață presărată cu făină. 

Într-o oală se pune apă la fiert. Se scufundă fiecare bagel și se fierbe 30 de secunde pe fiecare parte. Se scot într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se presară susan și sare grunjoasă pe fiecare bagel, apoi se introduce tava în cuptorul preîncălzit la 245 de grade Celsius și se lasă 10-15 minute, până devin aurii. 

Sunt perfecți pentru micul dejun sau pachețelul pentru școală. 

TIPS-URI

1

În apa în care sunt fierți, se pot adăuga 2 linguri de miere pentru a obține un gust dulceag.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagels" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Covrigi de casa