Bagheta umpluta

de katty in Ton, 30 Oct 2014 | 5844 vizualizari

 

Daca va intrebati ce ati mai putea lua la serviciu drept pachetel , poate va este pe plac aceasta idee . Mie personal imi place foarte mult .

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta alba sau neagra , dupa preferinta
  • 1 conserva de ton bucati
  • 1 conserva anghinare
  • 1/2 ardei rosu
  • o mana frunze de spanac tanar
  • cateva masline umplute cu ansoa
  • sare
  • piper macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta umpluta:

Scurgem conserva de ton si o punem intr-un castron . Adaugam inimule de anghinare scurse , frunzele de spanac , ardeiul taiat fideluta , maslinele , sare si piper dupa gust . Amestecam usor .Taiem bagheta in 2-3 bucati, o taiem in lungime pe o parte si scoatem miezul .

Umplem  bagheta cu amestecul de ton si legume  .

Legam bagheta strans cu ata de bucatarie  si o dam la frigider pentru 2-3 ore .

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta umpluta" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chifla cu branza Camembert, rozmarin si nuci pecan