Banana Bread la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de Miha in Multicooking, 20 Iun 2019 | 2995 vizualizari

 

Banana Bread este de fapt o reteta de chec cu banane, cu bananele acelea foarte coapte care nu le mai mananca nimeni. Vi se intampla si voua, nu-i asa?  Mie da, si deseori  am facut diverse combinatii de chec cu banane, care mai de care, pe placul copiilor. De data aceasta am adaptat totul pentru Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente blat:
  • 75 unt
  • 1 ou
  • 100 g zahar
  • 1 banana
  • 150 g faina
  • 50 g nuca macinata
  • 1 lingura bobite de ciocolata
  • 1 lingurita praf de copt
  • esenta de vanilie
  • In plus:
  • unt pentru uns vasul
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banana Bread la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune:

Intr-un bol mixam untul moale, lasat la temperatura camerei, impreuna cu zaharul si esenta de vanilie. Adaugam apoi, pe rand, oul si banana pasata cu furculita si omogenizam. La sfarsit punem faina amestecata cu praful de copt, nuca macinata si bobitele de ciocolata.

Compozitia se toarna intr-un vas de yena (16 cm diametru) bine uns cu unt si tapetat cu faina. Se acopera vasul cu hartie de copt, pentru ca aburii formati in timpul prepararii sa nu se scurga în interior.

In vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune punem 1 cana cu apa si asezam gratarul din dotarea aparatului. Asezam vasul cu compozitia pentru banana bread.

Inchidem capacul si il rotim în pozitia INCHIS. Inchidem si supapa de presiune. Setam programul DESERT, presiunea HIGH si timpul de gatire de 30 de minute si apasam apoi tasta START/STOP. Dupa ce timpul de gatire s-a terminat, se va auzi un semnal sonor si aparatul intra automat pe modul KEEP WARM.

Deschidem supapa de aburi cu ajutorul unei spatule. Atentie la aburii care se degaja! Deschidem capacul si scoatem cu grija vasul din interior. Lasam putin sa se racoreasca, apoi rasturnam pe un platou.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Banana Bread la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Orez cu pipote si legume, la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune