Banana cake (vegan)

de Adinuta in Vegan / Raw vegan, 11 Mar 2010 | 9567 vizualizari

COMENTARII (13)

rivka 1

11.03.2010, 20:34

adinuta mi-ai lipsit!
fff frumoasa reteta!

Adinuta 1

11.03.2010, 20:36

rivka sa o incerci, se face foarte usor si e buna tare! Piotr nu s-a prins ca e de post

Adinuta 1

11.03.2010, 20:39

dar, rivka draga, de ce nu ti-am vazut papuceii rosii la articolele mele? N-ai zis nici pas pe-acolo

rivka 1

11.03.2010, 21:10

ma crezi ca nu le vazusem pana nu ai zis tu acum? ....de obicei citesc numai la retete si comentarii ....

gospodinadecriza 1

11.03.2010, 21:45

Vai, vai ce ai aici!
O salvez!

ionela2682 1

11.03.2010, 22:07

nadina73 1

11.03.2010, 22:11

foarte interesanta reteta si cred ca e grozava,bravo,vad ca merge de post e super

Anastasia 1

11.03.2010, 22:43

vai de mine de unde sa cumpar eu faina neagra integrala ca la noi nu se vinde ce ciuda mi-e, atatea retete ratate

Adinuta 1

12.03.2010, 01:45

fetelor, multumesc frumos!

Adinuta 1

12.03.2010, 01:48

Anastasia, nu e nimic ratat. Reteta originala e cu faina alba. Eu am facut cu altfel de faina, pentru ca incercasem sa o folosesc la paine si nu mi-a iesit. Dar in prajitura asta a mers.... la paine mi se sfarma aluatul, dar aici aluatul fiind mai lichid, a fost ok. Poti inlocui cu ce faina vrei. Uite, tocmai am modificat, pentru ca am verificat inca o data traducerea la faina de aici si e doar integrala... eu i-am zis si neagra pentru ca la inmuiere se face intunecata faina integrala simpla se gaseste acolo? daca nu, fa cu alba, sunt sigura ca va iesi buna!

Dana Cristea - pusikmea 1

27.03.2010, 22:04

epurasha2bb 1

14.04.2010, 12:46

elena1988 1

08.02.2011, 10:13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert negresa vegana cu unt de arahide