Banana lollipop

de Miha in Dulciuri, 12 Iul 2009 | 1910 vizualizari

 

Un desert super,cu mare lipici la copilasi! :)

Reteta preluata de la Amalia

 

INGREDIENTE

  • 1 banana
  • 50 g ciocolata
  • 20 ml frisca lichida
  • nuca de cocos
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banana lollipop:

Banana curatata o taiem in bucati in care infingem cate o scobitoare.

Le bagam la congelator.

Ciocolata si frisca le punem intr-o punga,pe care o scufundam intr-o oala cu apa fierbinte.Din cand in cand presam cu mana,sa omogenizam compozitia.

Apoi punga o bagam intr-o cana,iar marginile le lasam pe langa cana.

Scoatem bucatile de banana din frigider si le inmuiem in ciocolata topita,apoi le tavalim prin nuca de cocos.

Le bagam din nou la congelator,pentru minim 2 ore,pana ingheata banana.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Banana lollipop 5950
retete culinare - Banana lollipop 5951
retete culinare - Banana lollipop 5952
retete culinare - Banana lollipop 5953
retete culinare - Banana lollipop 5954
retete culinare - Banana lollipop 5955

COMENTARII (4)

Miha 1

13.07.2009, 15:31

Copiii o vor aprecia,cu siguranta. In loc de cocos poti folosi biscuiti sfaramati sau alune/nuci macinate.

Miha 1

23.07.2009, 20:31

Imaginatia nu stiu cum o fi,dar inspiratia este foarte bogata. )

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55