Banane

de ionela2682 in Dulciuri, 21 Mar 2010 | 31238 vizualizari

 

sau biscuiti prajiti

 

INGREDIENTE

  • 5oua
  • 12 lg zahar
  • 12 lg ulei
  • 1 plic amoniac
  • sare
  • zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banane:

se stinge  amoniacul in putin otet sau zeama de lamaie  dupa care se adauga restul de ingrediente si se mixeaza foarte bine, se adauga faina cat sa iasa un aluat potrivit de tare,Se formeaza biscuitii prin masina de tocat  l a care am adaugat  forma pt biscuiti dupa care-i prajim in ulei.Dupa ce s-au racit se trec prin zahar pudra

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Banane 23168
retete culinare - Banane 23169
retete culinare - Banane 23170
retete culinare - Banane 23171
retete culinare - Banane 23172
retete culinare - Banane 23173
retete culinare - Banane 23174
retete culinare - Banane 23175
retete culinare - Banane 23176
retete culinare - Banane 23177

COMENTARII (4)

ionela2682 1

22.03.2010, 09:31

mai eu asa folosesc mereu la cantitatile enumerate mai sus! ele la prajit se vor dubla ca marime iar de miros sa sti ca nu miros deloc a amoniac!

liana_geicu 1

26.03.2010, 20:04

Acesti biscuiti ma duc cu gandul la copilarie, numai ca la noi se numeau altfel...o sa radeti.."coceni batuti"! Foarte buni!

Tyna79 1

26.03.2010, 20:19

Saru' mana de reteta..a trecut asa de mult timp de cand nu am mai mancat ca am si uitat de ea.Deja imi "ploua in gura". Maine o execut negresit !

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S