Banane

de ionela2682 in Dulciuri, 21 Mar 2010 | 30272 vizualizari

 

sau biscuiti prajiti

 

INGREDIENTE

  • 5oua
  • 12 lg zahar
  • 12 lg ulei
  • 1 plic amoniac
  • sare
  • zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banane:

se stinge amoniacul in putin otet sau zeama de lamaie dupa care se adauga restul de ingrediente si se mixeaza foarte bine, se adauga faina cat sa iasa un aluat potrivit de tare,Se formeaza biscuitii prin masina de tocat l a care am adaugat forma pt biscuiti dupa care-i prajim in ulei.Dupa ce s-au racit se trec prin zahar pudra

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Banane 23168
retete culinare - Banane 23169
retete culinare - Banane 23170
retete culinare - Banane 23171
retete culinare - Banane 23172
retete culinare - Banane 23173
retete culinare - Banane 23174
retete culinare - Banane 23175
retete culinare - Banane 23176
retete culinare - Banane 23177

COMENTARII (4)

ionela2682 1

22.03.2010, 09:31

mai eu asa folosesc mereu la cantitatile enumerate mai sus! ele la prajit se vor dubla ca marime iar de miros sa sti ca nu miros deloc a amoniac!

liana_geicu 1

26.03.2010, 20:04

Acesti biscuiti ma duc cu gandul la copilarie, numai ca la noi se numeau altfel...o sa radeti.."coceni batuti"! Foarte buni!

Tyna79 1

26.03.2010, 20:19

Saru' mana de reteta..a trecut asa de mult timp de cand nu am mai mancat ca am si uitat de ea.Deja imi "ploua in gura". Maine o execut negresit !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Dulceata de ardei iute
  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!