Desert Banane sau biscuiti prajiti

de ionela2682 in Dulciuri, 21 Mar 2010 | 48672 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 12 linguri zahar
  • 12 linguri ulei
  • 1 plic amoniac
  • sare
  • zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Banane sau biscuiti prajiti:

Se stinge  amoniacul in putin otet sau zeama de lamaie,  dupa care se adauga restul de ingrediente si se mixeaza foarte bine. Se adauga faina cat sa iasa un aluat potrivit de tare. Se formeaza biscuitii prin masina de tocat la care am montat forma pentru biscuiti. Prajim biscuitii in ulei. Dupa ce s-au racit se trec prin zahar pudra.

TIPS-URI

1

Pentru ca din compozitia de mai sus ies destul de multi biscuiti  eu am facut doar jumatate din compozitie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Banane sau biscuiti prajiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

ionela2682 1

22.03.2010, 09:31

mai eu asa folosesc mereu la cantitatile enumerate mai sus! ele la prajit se vor dubla ca marime iar de miros sa sti ca nu miros deloc a amoniac!

liana_geicu 1

26.03.2010, 20:04

Acesti biscuiti ma duc cu gandul la copilarie, numai ca la noi se numeau altfel...o sa radeti.."coceni batuti"! Foarte buni!

Tyna79 1

26.03.2010, 20:19

Saru' mana de reteta..a trecut asa de mult timp de cand nu am mai mancat ca am si uitat de ea.Deja imi "ploua in gura". Maine o execut negresit !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mure, afine si mascarpone