Barcute de avocado

de alba_zori in Aperitive / Garnituri, 1 Noi 2012 | 4653 vizualizari

 

imi place nespus de mult avocadoul,are vitamine,potasiu etc,la Dr Oz am auzit ca ajuta si la slabit,in fine in putine cuvinte este foarte bun,si imi place cat mai matur,are un gust neutru si merge cu orice,cu ceapa,cu parmezan,mai piscacios,mai dulce in toate felurile imi place,sper sa va placa versiunea mea de aperitiv.

 

INGREDIENTE

  • un avocado
  • parmezan
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • sare,piper,nucsoara
  • 2 rosii mici
  • 2 afine rosii
  • 2 felioare subtiri de parmezan
  • fistic macinat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute de avocado:

Foarte simplu: am curatat avocado-ul de coaja, l-am taiat in doua in lung, i-am scos samburele si l-am asezat in farfurie. Am sarat, piperat, un pic de zeama de lamaie si am ras niste parmezan si am asezat in gaura din mijloc al avocado-ului. Am pus si un pic de mustar deasupra, am pus si putin fistic macinat cam peste tot. Apoi am taiat doua rosii mici fellii si le-am asezat deasupra ca ornament, o afina rosie de contrast, doua felioare de parmezan si ulei de masline cam peste tot si am servit cu o felioara de paine.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Barcute de avocado 185926
retete culinare - Barcute de avocado 185927
retete culinare - Barcute de avocado 185928
retete culinare - Barcute de avocado 185929
retete culinare - Barcute de avocado 185930
retete culinare - Barcute de avocado 185931
retete culinare - Barcute de avocado 185937

COMENTARII (15)

Lau 1

02.11.2012, 13:46

bun

MIUTA 1

02.11.2012, 14:15

Excelent imi placeeeee

alba_zori 1

02.11.2012, 21:00

va imbratisez pe toate,multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21