Barcute de dovlecei umpluti

de Constelatialeu in Porc, 18 Oct 2016 | 3342 vizualizari

 

Am uitat sa le pun catargul si velele la barcute, dar fac rost de niste vasle si le pot da la ''apa''....:))

 

INGREDIENTE

  • Doi dovlecei mai babani
  • cca 500 g carne tocata
  • cca 30 g orez
  • sare
  • piper
  • 4 cepe
  • 4 rosii
  • 3-4 linguri de pasta de tomate
  • ulei pentru calit
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute de dovlecei umpluti:

Mai intai pregatim ingredientele. Spalam dovleceii ii taiem pe lungime si ii scobim, ii asezam intr-un vas de lut , ai mei n-au incaput toti si am folosit  2 vase de lut mai mici. Ceapa (2 bucati) o curatam, spalam si o taiem marunt o punem la calit pana se aureste, apoi adaugam rosiile date prin razatoare si amestecate cu pasta de tomate, presaram sare si piper. Alte 2 cepe le taiem marunt si le amestecam cu carnea tocata,orezul si potrivim de sare si piper. Umplem 'barcutele'' de dovlecei, asezam deasupra feli de rosii si apoi turnam sosul peste, turnam si-un pahar cu apa cat sa acopere dovleceii si bagam la cuptor, la foc mediu cca 2 ore.

Se servesc cu smantana, eu fara, mananc smantana separat.....:)))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute de dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu legume si mirodenii, la cuptor