Barcute de dovlecei umpluti

de Constelatialeu in Porc, 18 Oct 2016 | 424 vizualizari

 

Am uitat sa le pun catargul si velele la barcute, dar fac rost de niste vasle si le pot da la ''apa''....:))

 

INGREDIENTE

  • Doi dovlecei mai babani
  • cca 500 g carne tocata
  • cca 30 g orez
  • sare
  • piper
  • 4 cepe
  • 4 rosii
  • 3-4 linguri de pasta de tomate
  • ulei pentru calit
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute de dovlecei umpluti:

Mai intai pregatim ingredientele. Spalam dovleceii ii taiem pe lungime si ii scobim, ii asezam intr-un vas de lut , ai mei n-au incaput toti si am folosit  2 vase de lut mai mici. Ceapa (2 bucati) o curatam, spalam si o taiem marunt o punem la calit pana se aureste, apoi adaugam rosiile date prin razatoare si amestecate cu pasta de tomate, presaram sare si piper. Alte 2 cepe le taiem marunt si le amestecam cu carnea tocata,orezul si potrivim de sare si piper. Umplem 'barcutele'' de dovlecei, asezam deasupra feli de rosii si apoi turnam sosul peste, turnam si-un pahar cu apa cat sa acopere dovleceii si bagam la cuptor, la foc mediu cca 2 ore.

Se servesc cu smantana, eu fara, mananc smantana separat.....:)))))

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Barcute de dovlecei umpluti 459929
retete culinare - Barcute de dovlecei umpluti 459930
retete culinare - Barcute de dovlecei umpluti 459931
retete culinare - Barcute de dovlecei umpluti 459932
retete culinare - Barcute de dovlecei umpluti 459933
retete culinare - Barcute de dovlecei umpluti 459934
retete culinare - Barcute de dovlecei umpluti 459935
retete culinare - Barcute de dovlecei umpluti 459936
retete culinare - Barcute de dovlecei umpluti 459937
retete culinare - Barcute de dovlecei umpluti 459938
retete culinare - Barcute de dovlecei umpluti 459939

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (16)

Bya Ralu 1

19.10.2016, 15:41

bun bun

Rocsi 1

19.10.2016, 20:58

Ksenya 1

21.10.2016, 10:00

frumoase si delicioase barcute

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L