Bastonaşe cu nucă şi ciocolată

de madi_marin in Dulciuri, 9 Sep 2011 | 10086 vizualizari

COMENTARII (83)

madi_marin 1

12.09.2011, 18:04

LUK......multumesc.....

Zambareata 1

12.11.2011, 14:27

tocmai am inceput sa framant aluatul....cum e scris...asa am facut,dar nu imi iese nici o bila la mine totul e ....nici nu stiu cum sa spun..

Zambareata 1

12.11.2011, 14:42

am reusit sa fac aluatul.....pt cei care vor sa faca reteta,pune-ti 250 de gr de unt in loc de 200...imi cer scuze madi_marin ca am facut sugestia asta....dar mie chiar nu mi-a iesit cu doar 200 gr de unt

madi_marin 1

13.11.2011, 11:59

Giorgia_gio.....nu stiu ce sa spun..... eu le-am mai facut de cateva ori si nu am schimbat nimic la reteta.... dar poti adapta..... iar fata de reteta originala, cea a Laurei Adamache, eu am pus mai multa faina.....in niciun caz mai mult unt.....

Zambareata 1

13.11.2011, 17:05

e posibil sa fie din cauza fainei....chiar nu stiu ce sa zic....bine ca pana la urma am dus reteta pana la capat....ba mai mult....aseara s-au mancat toate...o reteta foarte bunaaaaaa....ma bucur ca am gasit-o.....aaaa madi,urmeaza sa mai fac o reteta de la tine....aripioarele cu ciuperci....arata asa bine

madi_marin 1

13.11.2011, 17:10

Giorgia.....eu am invatat ceva...ca daca vreau sa iasa ok preparatele sa folosesc faina de calitate.... ma bucur ca bastonasele au fost pe placul vostru.... da...si aripioarele cu ciuperci sunt delicioase......sper sa va placa si acelea....

Zambareata 1

15.11.2011, 21:57

eu am folosit ce faina aveam in casanu mai sstiu daca era sau nu de calitate....dar uite ca o sa te ascult,si data viitoare voi lua exemplul tau ca aici cu faina cam ai dreptate si nu doar cu faina....daca vrem sa ne iasa ceva bun trebuie sa folosim doar ingrediente de calitate.....dai un ban....dar mananci cum trebuie:*

buriuca 1

12.03.2013, 19:27

sunt o nebunieeee sunt fff gustoase si fragede!!!le fac o data pe sapt..

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Negresa glazurata