Batoane cu cereale

de Ramonica in Dulciuri, 5 Dec 2010 | 12888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 gr fulgi de porumb
  • 50 gr fulgi de grau
  • 50 gr fulgi de ovaz
  • 50 gr fulgi de orz
  • 80 gr fructe confiate
  • 80 gr unt
  • 25 gr ciocolata alba
  • 8 linguri miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane cu cereale:

Am topit intr-o oala untul, mierea si ciocolata. Am adaugat aceasta compozitie peste restul ingredientelor si am amestecat bine. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt am asezat amestecul, de data asta in forma de cerc, cu ajutorul unei forme de prajituri. Se pot modela batoane in forma dreptunghiulara sau orice forma doriti, dar trebuie apasat putin ca sa se mentina forma data. Am bagat tava la cuptor la 150 grade timp de 30 de minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane cu cereale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Mitinita 1

06.12.2010, 09:44

eu de cand tot vreau sa incerc!

MotanLaOale 1

06.12.2010, 12:29

giuliana 1

06.12.2010, 19:59

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura crocanta cu branza