Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Ceva sanatos si energizant numai bun pentrugustarica. Unde mai pui ca e super simplu de facut...
1. Batem albusurile spuma cu praful de sare.
2. Intr-un bol amestecam toate ingredientele.
3. Punem compozitia intr-o tava 30x25 cm tapetata cu hartie de copt.
4. Intindeti compozitia intr-un strat uniform si faceti forme cu un cutit la suprafata.
5. Puneti cateva fructe goji deasupra fiecarui baton.
6. Dati la cuptorul preincalzit 30 min la 190°C.
7. Scoateti si lasati la racit 5-0 min, dupa care se pot taia.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult