Batoane dietetice cu gem si fulgi de cereale

de Pasiune pentru bucatarie in Dulciuri, 11 Mai 2011 | 5701 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 120 g margarina
  • 200 g zahar
  • 1 ou
  • 180 g faina
  • 90 g fulgi de ovaz
  • 90 g fulgi de orz
  • 5 g praf de copt
  • Vanilie
  • 350 g gem (eu am folosit de prune)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane dietetice cu gem si fulgi de cereale:

Margarina se mixeaza cu zaharul 5 minute,apoi se adauga oul si se mixeaza pana la incorporare completa,apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit se incorporeaza fulgii de cereale si vanilia.

O tava se tapeteaza cu hartie de copt. Pe fundul tavii se intinde 2/3 din aluat(peste aluat se pune o punga si se intinde cu un pahar),apoi gemul si la sfarsit se presara restul de aluat!

Se coace 30-40 minute pana se rumeneste,la temperatura medie.

 

RETETA IN IMAGINI

Batoane dietetice cu gem si fulgi de cereale-0
Batoane dietetice cu gem si fulgi de cereale-1
Batoane dietetice cu gem si fulgi de cereale-2
Batoane dietetice cu gem si fulgi de cereale-3
Batoane dietetice cu gem si fulgi de cereale-4
Batoane dietetice cu gem si fulgi de cereale-5
Batoane dietetice cu gem si fulgi de cereale-6
Batoane dietetice cu gem si fulgi de cereale-7
Batoane dietetice cu gem si fulgi de cereale-8
Batoane dietetice cu gem si fulgi de cereale-9
Batoane dietetice cu gem si fulgi de cereale-10
Batoane dietetice cu gem si fulgi de cereale-11
Batoane dietetice cu gem si fulgi de cereale-12
Batoane dietetice cu gem si fulgi de cereale-13

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

12.05.2011, 08:31

buna buna

divainbucatarie 1

12.05.2011, 09:03

ionela2682 1

12.05.2011, 09:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04