Batoane " mic dejun"

de RuxyRux in Prajituri, 23 Mar 2011 | 12213 vizualizari

 

Batoane cu cacao, fructe, nuci si cereale pentru un mic dejun delicios...

 

INGREDIENTE

  • *150 gr faina de orez( BIO)
  • *150 gr faina integrala( BIO)
  • * 50 gr fulgi de cocos pudra(BIO)
  • *100 gr musli cu cereale si fructe uscate( BIO)
  • *100 gr zahar brun ( BIO)
  • *100 gr afine
  • *100 gr merisoare
  • *100 gr migdale macinate
  • *100 gr caju macinat
  • *5 curmale proaspete
  • *3 linguri cacao organica
  • *vanilie organica
  • *apa plata ( un paharut cat sa lege aluatul)
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Batoane " mic dejun":

Amestecam toate ingredientele si formam un aluat , punand cate putina apa cat sa legam aluatul si sa nu se mai lipeasca de maini( pentru acest lucru s-ar putea sa mai avem nevoie de inca putina faina de orez) .
Formam batoanele, le asezam in tava tapetata cu foaie de copt si le dam la cuptorul incins la 180 grade pentru 20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Batoane " mic dejun"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (93)

mihaelar63 1

28.03.2011, 01:03

Foarte interesanta reteta
Oare daca s-ar pune putina drojdie , ar fi mai pufoase ? Sau ar strica reteta

RuxyRux 1

28.03.2011, 07:55

E foarte posibil sa iasa pufoase Mihaela, nu stiu ce sa zic, totusi nu cred ca ar strica reteta

adry88 1

20.05.2011, 17:26

foarte bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede