Bavareza de portocale

de Mihaela11_jo in Prajituri, 1 Sep 2011 | 8962 vizualizari

COMENTARII (21)

DIANA B 1

01.09.2011, 14:17

De ce nu i-ai adaptat numele si sa-i zici LIBANEZA ?
Grozava reteta , pastram la favo ... pana confiem si zaharisim fructele

PS Se pare ca azi ai lipsus de ,,a"

Lau 1

01.09.2011, 14:31

ce bine arata

lilik 1

01.09.2011, 14:59

delicioasa...

Mihaela11_jo 1

01.09.2011, 15:03

Va multumesc pentru aprecieri
Raspuns"pentru ca traiesc in Iordania si Iordaniana de portocale mi s-a parut un nume prea lung "

DIANA B 1

01.09.2011, 15:41

Wow , ce confuzie am putut faceeeeee ... si doar stiam ca te scalzi in Marea Moarta ... acolo as inota si io

Mihaela11_jo 1

01.09.2011, 15:51

Mai corect ar fi spus ca"plutesc" pe Marea Moarta ca e atat de sarata ca nu te poti"scalda"; ramai la suprafata oricat ai incerca sa te scufunzi

DIANA B 1

01.09.2011, 15:53

Cunosc ... de aceea am si spus c-as ,,inota"

Mihaela11_jo 1

01.09.2011, 16:10

Doar daca nimeresti un vartej si atunci masori si cat este de adanca

alinutzika 1

01.09.2011, 16:18

f binwe arata

mihaelaM 1

01.09.2011, 16:42

arata foarte bine

Rocsi 1

01.09.2011, 19:00

pot sa gust si eu macar virtual?sigur e parfumata si buna tare

gaby_duceag 1

01.09.2011, 20:01

Ce bunatate!

marianascarlat 1

02.09.2011, 08:31

Arata foarte bine!

divainbucatarie 1

02.09.2011, 08:49

aziz 1

02.09.2011, 09:30

delicioasa!!!!

Mihaela11_jo 1

02.09.2011, 10:01

Alinutzika
Mihaelab
Rocsi
Gabi
Mari
Cristina
Mona

adry88 1

02.09.2011, 11:51

delicios

Mihaela11_jo 1

02.09.2011, 18:46

Eduard

nadina73 1

03.09.2011, 19:57

Am fost putin prin curtea ta am papat din toate ,pupici

Mihaela11_jo 1

03.09.2011, 21:09

Nadine
Am vrea sa am imaginatia si rabdarea ta la ornat mancaruri
Am invatat mult din retetele tale:multumesc

Rahela Velicu 1

13.06.2021, 14:26

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars