Beef cu sos de mustar si bere

de cristeena20 in Vita, 20 Mai 2014 | 1577 vizualizari

 

Acest sos este pentru mine the best ever...ador carnea in acest sos.Ae face repede si lasa carnea de vitel sau vaca suculenta si aromata.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de beef potrivit de subtiri
  • sare, piper, praf de usturoi, cimbru verde, vin alb
  • unt (2 linguri), 1 bere mini, 1 cutie mica de concentrat de carne knorr lichid natur
  • 2 linguri mustar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Beef cu sos de mustar si bere:

- Inainte de a gati carnea pregatim sosul: intr-un vas pe foc amestecam berea cu mustarul si  concentratul d ecarne. amestecam sa omogenizam  si dam deoparte. 

- Carnea se condimenteaza  cu sare, piper, praf de usturoi (sau pasta de usturoi) , adaugam cimbru proaspat si stropim cu putin vin alb. Lasam la marinat cateva ore.

- Intr-o tigaie punem untul la incins si punem feliile de carne . Le lasma cca 2 minute pe o parte si intoarcem. depinde cum va place; eu prefer mediu facute. Apoi turnam sosul de bere cu mustar . Adaugam piper si lasam sa scada sosul sis a se ingroase. La final adaugam smantana lichida si mai lasam sa dea cateva clocote.

- Servim alaturi de orez simplu sau in doua culori, sau paste fierte.

 

RETETA IN IMAGINI

Beef  cu sos de mustar si bere-0
Beef  cu sos de mustar si bere-1
Beef  cu sos de mustar si bere-2
Beef  cu sos de mustar si bere-3
Beef  cu sos de mustar si bere-4
Beef  cu sos de mustar si bere-5
Beef  cu sos de mustar si bere-6
Beef  cu sos de mustar si bere-7
Beef  cu sos de mustar si bere-8
Beef  cu sos de mustar si bere-9

COMENTARII (15)

marcela1979 1

21.05.2014, 14:09

Krystyan Trendy 1

21.05.2014, 14:42

interesanta reteta

laura_n 1

21.05.2014, 14:43

absolut deliciu! bagam la seif!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20