Berbecut la protap

de dragos_corneliu in Oaie, 25 Ian 2010 | 24468 vizualizari

COMENTARII (18)

madi_marin 1

25.01.2010, 13:58

wow......cum arata! nebunie! mai mai ca imi vine sa infiintez un protap pe balcon la etajul 8....

ANCA 1

25.01.2010, 14:08

buuuuun rau!!! simplu, nu prea, ca-n balcon nu merge facut!!..exact pe gustul meu este!!

Teo 1

25.01.2010, 14:17

cui nu-i place!

Oana 1

25.01.2010, 14:40

Wow, ce bine arata!! Super prima ta reteta ,bine ai venit!

dragos_corneliu 1

25.01.2010, 15:02

multumesc! Nu e reteta mea dar ma bucur sa o impartasesc cu voi. Am sa revin cu o reteta ceva mai personala dar sa apuc sa fac poze!

ionix 1

25.01.2010, 16:20

vaaaaaaaaaaaaai... socrul meu vorbea weekendul asta de berbecut la protap... ce bine arata... super super

rivka 1

25.01.2010, 18:36

oiiiiii ce fain...

liana_geicu 1

25.01.2010, 19:33

Suuper arata,

Brindusa 1

25.01.2010, 19:37

Eu nu mananc berbecut, dar i-am aratat poza sotului meu si reactia lui a fost

Bunica 1

29.01.2010, 21:42

Saracul berbecut ! Sa cer o portie nu cred ca e cazul, la cum arata a disparut urgent stins cu vin de buturuga .

DIANA B 1

16.12.2010, 13:38

LA MULTI ANI , bucatarasule , viata frumoasa si implinita sa ai !!!

Sylvia 1

16.12.2010, 13:56

La multi ani

nadina73 1

16.12.2010, 17:57

la multi ani

Ligia Bxl 1

16.12.2010, 22:24

la multi ani si la mai multe retete gustoase

gaby_gabytza 1

16.12.2011, 17:07

ce bunatateeeeeeee

Panacris 1

21.08.2012, 17:58

Delicios berbecutul la protap!

Ina 1

16.12.2012, 17:20

Multi ani sanatosi si fericiti!

mihaelar63 1

16.12.2013, 16:06

La multi ani !!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gat de berbec cu varza acra