Betive

de andreea_angelo in Dulciuri, 21 Noi 2012 | 23649 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g biscuiti simpli
  • 50 g nuci
  • 100 g margarina
  • 300 g zahar
  • 100 ml lapte
  • cacao
  • nuca de cocos
  • esente
  • visine din visinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Betive:

Sfarmam bine biscuitii si nucile,turnam laptele caldut si margarina

Framantam bine si adaugam  cantitatea de zahar dorita,mai mult sau mai putin decat am pus eu, 300g

Dupa ce am framantat bine adaugam esentele si cacaoa

Formam cu grija bilutele in asa fel incat visina sa fie in centru

Le dam de-a dura prin nuca de cocos si asta e!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Betive" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Ina 1

22.11.2012, 13:30

daca fac eu cu visinele mele pastrate in alcool de 96 % concentratie alcoolica .... hac'hac! )))
Le numesc "alcooliste" )

mihaelar63 1

22.11.2012, 14:14

Bune de tot

andreea_angelo 1

23.11.2012, 15:55

multumesc la toata lumea dar de ce nu este ''aprobata' trebuie sa le aprobe cineva,de ce?!?!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciokkostek