Betive

de andreea_angelo in Dulciuri, 21 Noi 2012 | 23664 vizualizari

COMENTARII (25)

Geanina87 1

21.11.2012, 19:53

Daca mananc...ma imbat??? oricum merita

MotanLaOale 1

21.11.2012, 19:57

Zamfira 1

21.11.2012, 19:58

Merisor 1

21.11.2012, 20:15

Eu as cam manca de-astea, dar vreau si putina visinata

Bunica 1

21.11.2012, 20:19

chiar daca ma imbat,eu tot vreau una!

T I M E A 1

21.11.2012, 20:23

Bya Ralu 1

21.11.2012, 20:45

buneeeee

Panacris 1

21.11.2012, 21:15

Doralinda 1

21.11.2012, 21:24

Ce frumoase sunt si gustoase! Am mancat mai demult si mi-au placut asa mult!!! La favorite!

Doralinda 1

21.11.2012, 21:30

De ce NU reusesc sa o pun la favorite???? Stie cineva???

diaconta 1

21.11.2012, 21:32

Doralinda,pentru ca nu este inca aprobata reteta

AnyCostescu 1

21.11.2012, 21:58

interesant

Angelina_Elena 1

21.11.2012, 23:04

foarte bune!

Rocsi 1

21.11.2012, 23:21

Bune...

MonaMimi 1

21.11.2012, 23:40

Doralinda 1

22.11.2012, 00:34

Aha, multumesc dia!

Criss 1

22.11.2012, 05:39

Foarte bune si usor de facut.

diana_k 1

22.11.2012, 09:08

Lau 1

22.11.2012, 09:16

bune

adasev12 1

22.11.2012, 09:49

bune

gaby_gabytza 1

22.11.2012, 10:56

imi place denumirea

cristi22 1

22.11.2012, 11:02

sunt asemanatoare cu BOMBELE,numai ca biscuitii se amesteca cu smantana de consum(eu prefer pe aceea varsata), biscuitii obisnuiti se dau pe razuitoare(cea mai mica)apoi se cern prin sita de malai,dupa care se amesteca cu smantana pana se obtine o pasta destul de consistenta la care se adauga esentele de rom si vanilie(prefer pe acelea la fiola).se introduce visina din visinata in mijloc(fara sambure)dupa care se rotujesc frumos si se tavalesc prin zahar tos.se aseaza pe un platou si se dau la rece ptr. cateva ore.mie mi-au placut f.mult si sunt sigur ca si voua.cantitati aprox. BISCUITI CCA.1KG SMANTANA 1KG.(s-ar putea sa intre mai multi biscuiti,in functie de vascozitatea smantanii,oricum pasta rezultata trebuie sa fie destul de TEAPANA,ca sa zic asa).SUCCES!

Ina 1

22.11.2012, 13:30

daca fac eu cu visinele mele pastrate in alcool de 96 % concentratie alcoolica .... hac'hac! )))
Le numesc "alcooliste" )

mihaelar63 1

22.11.2012, 14:14

Bune de tot

andreea_angelo 1

23.11.2012, 15:55

multumesc la toata lumea dar de ce nu este ''aprobata' trebuie sa le aprobe cineva,de ce?!?!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciokkostek