Bezele

de jolygina in Prajituri, 11 Mar 2014 | 1794 vizualizari

 

Sotului meu ii plac foarte mult bezelele dar tot timpul am evitat sa fac au putine ingrrediente dar ma gândeam ca nu imi ies ,dar cu ajutorul vostru m-am documentat si am reusit sa fac niste bezele super ,multumesc dragelor !

 

INGREDIENTE

  • 200g de albus
  • 350g zahar pudra
  • o lingurita de zema de lamie
  • un praf mic de sare
  • o fiola de eseta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

Batem albusurile spuma cu praful de sare pana se intaresc, apoi adaugam treptat zaharul lingura cu lingura si batem in continuare albusurile pana devin lucioase .Cand albusurile sunt tari si lucioase adaugam zeama de lamaie si esenta de vanilie cu o paleta incorporand de sus in jos .Punem bezeau in pistolul de ornat si facem mici forme intr-o tava in care a fost pusa hartie de copt .Le punem la cuptor la 100 de grade timp de 45 -60 de minute in functie de cuptorul fiecarei gospodine .

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Bezele 303114
retete culinare - Bezele 303115
retete culinare - Bezele 303116
retete culinare - Bezele 303117
retete culinare - Bezele 303118

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (19)

Lavinia 1

12.03.2014, 13:28

ce frumusele

Rocsi 1

12.03.2014, 20:52

Ce frumoase

jolygina 1

12.03.2014, 23:22

multumesc frumos fetelor va pup

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21