Bezele

de ana in Dulciuri, 2 Iun 2010 | 4710 vizualizari

 

By Nadina,multumesc ,fimea a pazit cuptorul

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri
  • 260 gr zahar
  • 1 varf de cutit de sare
  • 1 si 1/2 zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

Batem albusurile spuma ,adaugam sarea si zeama de lamaie,apoi treptat  zaharul pana se topeste.

Cu posh-ul formam gramajoare si le coacem la foc mic de tot ,pe treapta de sus a cuptorului cu usa  intredeschisa.La mine a durat mai bine de 60 de minute .

sursa

 

RETETA IN IMAGINI

Bezele-0
Bezele-1
Bezele-2
Bezele-3
Bezele-4

COMENTARII (18)

ana

ana 1

03.06.2010, 09:24

Multumesc mena

gaby_duceag

gaby_duceag 1

03.06.2010, 09:27

Eu am lipsit? Pai se poa' ?

ana

ana 1

03.06.2010, 12:00

Asai mai gabitzule se poate?

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!