Bezele cu cafea

de Alina26 in Dulciuri, 17 Iun 2013 | 7511 vizualizari

 

Aveam in frigider 5 albusuri....si m-am gandit sa fac bezele...ca de mult ca vroiam sa le fac..Prima tava le-am ars,dupa cum stiti,dar a doua mi-a iesit perfect.Au gust dulce amarui....cui nu-i plac prea dulci.Perfecte la o cafea :) :)

 

INGREDIENTE

  • 5 albusuri
  • 350 g zahar pudra
  • 2 lingurite de cafea solubila
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele cu cafea:

1.Ingingem cuptorul.Se bat albusurile spuma.Se adauga zaharul amestecat cu cafeaua,cate o lingura si continuam sa batem.

2.Continuam sa batem pana cand se obtine o spuma foarte tare.

3.Punem hartie de copt intr-o tava si cu ajutorul unui pos cu sprit facem forme de bezele.Dam la cuptor la foc foarte mic timp de 30-40 de minute.

Cat timp se fac aceste bezele,compozitia o dam la frigier.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

Este necesar sa folositi un recipient perfect curat; orice pata de grasime, de apa sau de galbenus impiedica formarea spumei.De preferat de sticla.

2

Inainte de a incepe prepararea bezelei, tineti ingredientele cateva ore la temperatura camerei. Albusurile reci nu fac prea multa spuma.

3

Alegeti un bol mare pentru batut albusurile - cu cat bolul este mai mare, cu atat mai mult aer va veni in contact cu albusurile, iar spuma se va intari.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele cu cafea" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort Mississippi