Biban prajit cu garnitura de rosii scazute si cartofi prajiti -reteta araba

de Mihaela11_jo in Peste, 5 Mai 2011 | 8701 vizualizari

COMENTARII (25)

Mitinita 1

05.05.2011, 20:06

un deliciu mi-e dor de castraveciorii aia

mirela0911 1

05.05.2011, 20:09

vin la masa ca tare bine arata

Ina 1

05.05.2011, 20:47

pune-mi si mie deoparte, doua bucati de peste, pentru saptamana viitoare

aziz 1

05.05.2011, 21:13

Mihaela11_jo 1

05.05.2011, 21:36

Adina
Mirela0911
Ina
Mona

ela 1

05.05.2011, 21:37

Mihaela11_jo 1

05.05.2011, 21:49

Ela

La Ancuta 1

05.05.2011, 22:01

cat de bine arata

MVMih 1

05.05.2011, 22:27

Ina !!! pestele nu e bun rece

MVMih 1

05.05.2011, 22:29

Mihaela !!!! arata tare bine bibanul....nush de unde l-ai gasit asa mare dar eu la piatza am gasit numai d-aia...buni pt ciorbitza ce-i drept.

Ina 1

05.05.2011, 22:41

Mih, cum sa nu fie bun rece? Mie-mi place si rece

LUK 1

05.05.2011, 23:10

MVMih 1

05.05.2011, 23:51

Ina !!! pai nu e bun...ca sa nu-ti opreasca tie ...d-aia

MIUTA 1

06.05.2011, 00:33

Mihaela11_jo 1

06.05.2011, 07:59

Ancuta
MVMih Pentru Ina facem proaspat saptamana viitoare
La Carrefour Amman aduc zilnic peste proaspat din Golf; mai aduc un peste super, ii spune "Sultan Ibrahim"; cand voi avea timp voi posta reteta( e de o culoare roz extraordinar de apetisanta)
LUK
MVMoh nu fii rau cu Ina
Miuta

Lau 1

06.05.2011, 10:00

bunnnnnn

adry88 1

06.05.2011, 10:35

RuxyRux 1

06.05.2011, 10:42

O reteta care te lasa fara cuvinte...deosebita si rafinata

MotanLaOale 1

06.05.2011, 10:51

bun bun

divainbucatarie 1

06.05.2011, 12:05

Mihaela11_jo 1

06.05.2011, 16:41

Sufletista
Eduard
Ruxy
Motan
Diva
Cristiana

mamaieelena 1

08.05.2011, 08:15

Mihaela11_jo 1

08.05.2011, 22:26

mamaieelena

Bucataras Medi 1

13.05.2011, 19:30

minunat arata totul................iar cand este vorba de peste nu ma pot abtine...................

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pasta de somon afumat