Bilute crocante

de Valclaudia in Dulciuri, 22 Iun 2014 | 976 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • sos de ciocolata (100 gr. ciocolata neagra+ 50ml frisca lichida)
  • 100 gr. fulgi de porumb
  • 100 gr. seminte de floarea soarelui decojite
  • 200 gr. curmale deshidratate
  • cca 100 gr.sambure de nuca taiat grosier
  • 4 linguri miere
  • 1 lingurita coaja de portocala confiata
  • 3 linguri smantana fermentata
  • 100 gr. faina de ovaz
  • cca 100 gr. seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute crocante:

Intai facem sosul de ciocolata (topim intr-o craticioara la foc mic ciocolata in frisca lichida).

Preincalzim cuptorul (165 grade), tapetam o tava cu hartie  de copt.

Amestecam intr-un castron toate ingredientele (mai putin susanul!), nu conteaza ordinea , pana obtinem un amestec lipicios, din care vom modela bilute de marimea dorita, le trecem prin seminte de susan,le asezam in tava pe harie de copt, dam tava la cuptor pana se coc bilutele (la exterior devin crocante iar mijlocul va fi mai moale), in jur de 40 min. la 165 grade.

Pofta buna!

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Bilute crocante-0
Bilute crocante-1
Bilute crocante-2
Bilute crocante-3
Bilute crocante-4
Bilute crocante-5
Bilute crocante-6
Bilute crocante-7
Bilute crocante-8
Bilute crocante-9
Bilute crocante-10
Bilute crocante-11

COMENTARII (16)

tarasmariana

tarasmariana 1

23.06.2014, 05:58

claudiaO

claudiaO 1

23.06.2014, 11:26

simona72

simona72 1

24.06.2014, 09:50

Ce bune trebuie sa fie'!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!