Bilute de branza cu marar, boia si chimen

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2013 | 13929 vizualizari

 

Bilutele astea le-am tot vazut pe net si m-am gandit ca ar arata tare bine printre alte preparate pe masa de sarbatori. Asa ca le-am testat. Branza o aveam in frigider, am mai scotocit dupa niscaiva condimente si am trecut la tavaleala... :P

 

INGREDIENTE

  • 100 g telemea de vaca Delaco
  • 70 g crema de branza Ceva fin Delaco
  • 1 lingura smantana
  • marar tocat
  • boia de ardei dulce
  • chimen
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute de branza cu marar, boia si chimen:

Telemeaua am dat-o pe razatoare si am amestecat-o cu crema de branza. Am adaugat si o lingura de smantana, pentru a omogeniza mai usor compozitia.

Am pregatit condimentele pe blatul de lucru.

Cu mainile umede am format bilutele, pe rand si le-am tavalit prin cate un condiment.

Am facut 6 bilute vesel colorate. Sincer, cel mai mult mi-au placut cele cu chimen. ;)

TIPS-URI

1

compozitia bilutelor de branza o puteti face asa cum va place voua mai mult, puteti adauga si alte ingrediente

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute de branza cu marar, boia si chimen" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bucheuri cu branza pufoasa si somon fume