Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Bilutele astea le-am tot vazut pe net si m-am gandit ca ar arata tare bine printre alte preparate pe masa de sarbatori. Asa ca le-am testat. Branza o aveam in frigider, am mai scotocit dupa niscaiva condimente si am trecut la tavaleala... :P
Telemeaua am dat-o pe razatoare si am amestecat-o cu crema de branza. Am adaugat si o lingura de smantana, pentru a omogeniza mai usor compozitia.
Am pregatit condimentele pe blatul de lucru.
Cu mainile umede am format bilutele, pe rand si le-am tavalit prin cate un condiment.
Am facut 6 bilute vesel colorate. Sincer, cel mai mult mi-au placut cele cu chimen. ;)
1
compozitia bilutelor de branza o puteti face asa cum va place voua mai mult, puteti adauga si alte ingrediente
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult