Bilute de orez

de aziz in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2011 | 3749 vizualizari

 

un aperitiv cald de nota10

 

INGREDIENTE

  • un pahar de orez cu bobul rotund
  • o mina carnita de pui fiarta
  • putin spanac fiert
  • o mina cascaval ras
  • 3-4 linguri pesmet
  • sare piper
  • putina supa instant
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute de orez:

Se pune orezul la fiert in apa calda cu putina sare si supa instant. Cind este fiert se pune intr-o sita la scurs. Carnita de pui se toaca cu cutitul marunt la fel si spanacul fiert. Se ia orez cit sa intre in causul palmei se face loc in mijloc si se pune cite putina carnita ,putin spanac si putin cascaval,dupa care inchidem palma  si formam bilute stringind bine orezul. Se dau prin pesmet si se prajesc rapid in ulei incins ,se prajesc cit sa prinda culoare aurie,apoi se scot pe prosop de hirtie.

Se servesc cu salata spre exemplu.

 

RETETA IN IMAGINI

Bilute de orez-0
Bilute de orez-1
Bilute de orez-2
Bilute de orez-3
Bilute de orez-4
Bilute de orez-5
Bilute de orez-6
Bilute de orez-7

COMENTARII (51)

Rux

Rux 1

16.04.2011, 23:31

Geniala idee...arata superb...Aziz...tu esti de nota 1000000

aziz

aziz 1

18.04.2011, 17:37

rux

aziz

aziz 1

27.04.2011, 11:45

hlroxana, multumesc de vizita si ma bucur ca reteta ti-a captat atentia

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!