Birchermuesli

de mimmi in Dulciuri, 28 Apr 2012 | 1128 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • , 150 g muesli ( eu am folosit batoane energizante sfarmate),
  • 250 ml iaurt ,
  • 1-2 linguri miere,
  • 1 kiwi,
  • mure pentru ornat,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Birchermuesli:

    Batoanele sfarmate se amesteca cu iaurtul si mierea si se lasa la inmuiat cca 2 ore (daca folositi muesli,lasati peste noapte la inmuiat) Se toaca kiwi-ul marunt si se adauga in iaurt. Se orneaza cu kiwi si mure. Se mai pot adauga nuci sau alune tocate si kiwi-ul se poate inlocui cu alt fruct. Pofta Buna !

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Birchermuesli 160363
retete culinare - Birchermuesli 160364
retete culinare - Birchermuesli 160365

COMENTARII (9)

Lau 1

29.04.2012, 18:41

place

Maria68 1

30.04.2012, 11:19

bun

Alexandra Elena 1

01.05.2012, 15:00

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L