Biscotti ciocolatosi

de susu in Dulciuri, 16 Feb 2011 | 1652 vizualizari

 

Reteta Brandusei de aici : http://www.bucataras.ro/retete/crinkles-15752.html. Nemaipomeniti. Eu am tavalit cativa prin zahar pudra doar de proba insa pe ceilalti i-am lasat fara, mi-au placut mai mult fara zahar deasupra.

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt moale
  • 150 g zahar tos, brun
  • 2 oua
  • 200 g faina
  • 1 lingura cacao
  • ¾ lingurita praf de copt
  • 140 g ciocolata amaruie tocata marunt
  • Esenta de rom  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscotti ciocolatosi:

Untul la temperature camerei se freaca cu zaharul apoi se adauga ouale pe rand si se freaca dupa fiecare. Adaugam esenta si faina care a fost amestecata cu praful de copt si cacaoa. Punem si ciocolata si invelim compozitia in folie alimentara dupa care dam 2 ore la frigider. Formam bilute si le punem la copt pentru 10 minte. Sunt fragede, crocante si delicioase.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Biscotti ciocolatosi 85635
retete culinare - Biscotti ciocolatosi 85636
retete culinare - Biscotti ciocolatosi 85637
retete culinare - Biscotti ciocolatosi 85638
retete culinare - Biscotti ciocolatosi 85639
retete culinare - Biscotti ciocolatosi 85640
retete culinare - Biscotti ciocolatosi 85641
retete culinare - Biscotti ciocolatosi 85642
retete culinare - Biscotti ciocolatosi 85643
retete culinare - Biscotti ciocolatosi 85644
retete culinare - Biscotti ciocolatosi 85645

COMENTARII (16)

Cris2711 1

17.02.2011, 17:50

un deliciu pur

diaconta 1

17.02.2011, 19:21

deliciosi

mena29 1

17.02.2011, 20:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55