Biscotti cu migdale

de Rux in Dulciuri, 5 Ian 2011 | 1899 vizualizari

 

Crocanti, cu o forma lunga si curbata plini de bucati de migdale acesti biscotii sunt incredibil de buni mai ales daca sunt cufundati in ciocolata...sunt serviti la sarbatori, in ocazii speciale sau la ceaiul de la ora 5...

 

INGREDIENTE

  •   145 gr migdale
  • 5 gr praf copt
  • un praf sare
  • 260 gr faina
  • 150 gr zahar
  • 3 oua mari
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • 1/2 lingurita esenta de migdale  
Portii: 28
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscotti cu migdale:

1. Incalziti cuptorul la 180 grade si puneti alunele la copt 8-10 minute. Zdrobiti-le apoi in  bucati mari.

2. Intr-un bol bateti ouale si esentele impreuna. lasati deoparte.

3. Faina, zaharul, praful de copt si sarea amestecati-le putin ( 30 sec)la mixer.

4.  Adaugati putin cate putin oul si apoi migdalele bucati in doua transe.

5. Transferati aluatul pe o suprafata infainata si apoi formati un rulou lung de 35 cm si inalt de 8-10 cm.

6. Puneti aluatul pe o hartie de copt  si coaceti la 150 grade pentru 30 de min. Scoateti pe un gratar lasati la racit 10 minute apoi cu un cutit fara zimti taiati felii si asezati-le pe o hartie de copt. Dati pentru zece minute la 150 grade la copt, scoateti  si intoarceti pe partea cealalta, si dati inca zece minute la cuptor.

Raciti complet.

7. La beau marin topiti doua ciocolate negre impreuna cu doua lingurite unt . Inmuiati biscotti in ciocolata doar pana la un sfert din lungime.

Serviti cu placere....

 

 

COMENTARII (50)

Crista_Luca

Crista_Luca 1

06.01.2011, 10:57

sunt foarte buniiiiiiiiii vreau si eu

Criss

Criss 1

06.01.2011, 13:47

Super! Si eu vreau.

Rux

Rux 1

06.01.2011, 15:13

Cristina, Criss...cu drag!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!