Biscuite inmuiat in lapte condensat, imbracat in ciocolata

de laylalala in Prajituri, 10 Ian 2011 | 5086 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru biscuite
  • 280 gr faina alba
  • 30 gr faina de proumb
  • 230 gr unt
  • 120 gr zahar
  • 1 ou
  • Pentru lapte condensat
  • 200 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 600 ml lapte condensat
  • Pentru ciocolata
  • 300 gr ciocolata cu lapte, topita
  • 300 gr ciocolata amaruie, topita
Portii: 24
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuite inmuiat in lapte condensat, imbracat in ciocolata:

1. Incinge cuptorul al 180˚C.

2. Pentru biscuite, amesteca faina alba cu faina de porumb. Intr-un bol bate untul cu zaharul apoi inglobeaza oul urmat de ingredientele uscate. Intinde aluatul intr-o tava dreptunghiulara unsa cu grasime si pudrata cu faina. Lasa biscuitele sa se raceasca .

3. Intr-o cratita, pe foc potrivit, topeste untul cu zaharul apoi adauga laptele condensat. Toarna acest amestec peste biscuitele din tava si lasa-l sa stea asa peste noapte, intr-un loc racoros.

4. Ziua urmatoare taie biscuitele in dreptunghiuri mai mici (pentru cate o portie). Imbraca fiecare biscuite in ciocolata topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuite inmuiat in lapte condensat, imbracat in ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

laylalala 1

10.01.2011, 12:30

lapte condensat de la magazin

LUK 1

10.01.2011, 13:22

buni buni

MIUTA 1

10.01.2011, 15:05

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert napolitane